Diensten

Welkom op de website van Neemtwerkuithanden.

Neemtwerkuithanden is het secretariaatsbureau in de Regio Haaglanden voor het:

het vervullen van een rol als ambtelijk secretaris
het notuleren van vergaderingen
het faciliteren van workshops
het reorganiseren van het secretariaat & het opzetten van een digitaal en dynamisch archief
het coachen en trainen van management ondersteunend personeel;

Neemtwerkuithanden is opgericht in 2001. Directeur/eigenaar van Neemtwerkuithanden is Danielle Vogelsang-Bol. Zij heeft 25 jaar ervaring in secretarieel & managementondersteunend werk.

Neemtwerkuithanden kan worden ingehuurd voor het vervullen van een rol als ambtelijk secretaris. Danielle Vogelsang-Bol is lid van de BVMP, Dea Dia en Albedo Network.

Neemtwerkuithanden notuleert vergaderingen voor de (Rijks)overheid, woningcorporaties, gezondheidszorg en maatschappelijke organisaties.

Danielle werkt als interim trainer/docent voor de Metafoor Personeelsbank, Schoevers en enkele ROC’s. Bij voornoemde instanties wordt zij ingeschakeld voor het coachen/trainen van administratief en/of secretarieel personeel. Haar specialisme is hierbij het doceren van het vak notuleren.

Naast haar werk als trainer verzorgt Neemtwerkuithanden trainingen op de werkvloer van het secretariaat, waarbij zij met de secretaresse/managementondersteuner meewerkt en hem/haar ondersteunt en adviseert bij het werkproces.

Ook voor de reorganisatie van het secretariaat of het opzetten of reorganiseren van een digitaal en dynamisch archief kunt u een beroep doen op Neemtwerkuithanden.

Top